Skype: uta.al | E-mail: rezervo@uta.al | Telefon: +355692030133
 

Zyrih – Basel – Gjeneve

 • Destination: Zvicer
 • Duration: 5 days

Dita I Takimi me perfaqesuesit e agjensise ne aeroportin e Tiranes, Nene Tereza. Udhëtimi me avion për në Milano. Pritja në Aeroport. Nisja me autobuz komod për në Zyrih. Ndalesë e shkurtër në Komo të Italisë dhe Lugano të Zvicrës. Vazhdimi i udhëtimit për në Zyrih. Mbërritja në Zyrih. Sistemimi dhe fjetja në hotel. Dita II […]

Book Now Ask a Question

Dita I

Takimi me perfaqesuesit e agjensise ne aeroportin e Tiranes, Nene Tereza. Udhëtimi me avion për në Milano. Pritja në Aeroport. Nisja me autobuz komod për në Zyrih. Ndalesë e shkurtër në Komo të Italisë dhe Lugano të Zvicrës. Vazhdimi i udhëtimit për në Zyrih. Mbërritja në Zyrih. Sistemimi dhe fjetja në hotel.

Dita II

Mëngjesi në hotel. Vizitë panoramike e Zyrih-ut ku do të shohim:

 • > Distriktin Universitar
 • > Pallatin e Operas
 • > Kishën Fraumunster dhe Grosmunster
 • > Rathaus
 • > Limmatquai
 • > Qendrën Tregtare të qytetit të vjetër
 • > Bahnhofstrasse

Nisja për në Lucernë, “Qyteti i Urave” në Mesjetë. Udhëtimi zgjat 1 orë. Vizitë e monumenteve si:

 • > Kulla e Ujit
 • > Ura Chapel etj.

Kthimi në Zyrih dhe akomodimi në Hotel.

Dita III

Mëngjesi në Hotel. Më pas nisemi për në Bazel, qyteti i dytë më i madh në Zvicër. Në Bazel do të vizitohen:

 • > Qyteti i vjetër Altstadt dhe monumentet e tij
 • > Porta e qytetit të vjetër mesjetar
 • > Bashkia e qytetit
 • > Manastiri Munster
 • > Rruga e Elisabetes
 • > Sheshi Marktplatz

Vazhdojmë udhëtimin për në Bernë kryeqytetin zviceran, ku bëhet një ndalesë e shkurtër. Më pas vazhdojmë për në Gjenevë. Sistemimi dhe fjetja në Hotel.

Dita IV

Mëngjesi në Hotel. Vizitë panoramike e Gjenevës ku do të shohim:

 • > Ndërtesat e Kombeve të Bashkuara dhe Organizatave Ndërkombëtare
 • > Katedralja St Pierre
 • > Shatërvani

Më vonë nisemi për në Lozanë, ku do të vizitojmë:

 • > Port Ouchy
 • > Cite
 • > Shëtitoret buzë liqenit etj.

Akomodimi në Hotel në Gjenevë.

Dita V

Mëngjesi në Hotel. Transferimi për në Aeroportin e Bergamos. Udhëtimi zgjat 3 orë pa ndalesa. Kthimi për në Shqipëri.

Fundi i shërbimit tonë!!!

 

Të përfshira:Të papërfshira:Kalendari i Nisjeve:
 • >> Udhëtimi me autobuz komod përgjatë të gjithë udhëtimit
 • >> Udhëtimi me Avion Vajtje – Ardhje
 • >> Akomodimi në hotel me 3*
 • >> Mëngjesi
 • >> Shëtitje ne pikat historike ne Zyrih
 • >> Shëtitje ne pikat historike ne Basel
 • >> Shëtitje ne pikat historike ne Gjeneve
 • >> Shëtitje ne pikat historike ne Lucerne
 • >> Shëtitje ne pikat historike ne Berne
 • >> Shëtitje ne pikat historike ne Lozane
 • >> Sigurim shëndeti në udhëtim për të gjithë ditët
 • >> Shoqërues shqiptar gjatë gjithë udhëtimit
 • Hyrjet ne muzeume
 • x Gjithçka që nuk është përmendur në rubrikën “Të Përfshira”
 • ME KERKESE
 • error: Content is protected !!