Skype: uta.al | E-mail: rezervo@uta.al | Telefon: +355692030133
 

Ulqin

 • Destination: Mali i Zi
 • Duration: 3 days
 • Departs: 28/02/2020

Dita I Nisja nga qëndra e qytetit në orën 6:00. Ndalesa dhe pushimi ½ ore do të bëhët në lokalin buzë Drinit, pa hyrë në Shkodër. Kalimi i kufirit do të bëhët në pikën doganore të Muriqanit dhe më pas drejtohemi për në qytetin e Ulqinit ku do të pushohet dhe drekohet. Akomodimi ne Hotel me […]

Book Now Ask a Question

Dita I

Nisja nga qëndra e qytetit në orën 6:00. Ndalesa dhe pushimi ½ ore do të bëhët në lokalin buzë Drinit, pa hyrë në Shkodër. Kalimi i kufirit do të bëhët në pikën doganore të Muriqanit dhe më pas drejtohemi për në qytetin e Ulqinit ku do të pushohet dhe drekohet. Akomodimi ne Hotel me 4*.

Mbas nje pushimi te shkurter do të bëhen vizita në qytetin  e vjeter, i cili banohet ne mazhorance nga shqiptarët dhe menaxhohet prej tyre. Qyteti i Ulqinit është qytet mijëravjeçar me histori e kulturë shqiptare të pasur, ku kalaja e administruar së fundi nga Bushatllinjtë i jep fizionomine këtij qyteti historik.  Mbrëmjen mund ta kalojmë në një lokal me muzikë.

Do të vizitohet porti i jahteve dhe shëtitorja buzë detit me baret rinore si dhe do të përfitohet nga koha për të bërë pak shooping. Pas kësaj vazhdojmë udhëtimin në drejtim të Budves gjatë rrugës bregdetare e në mbasdite mbërrijmë në Budva ku akomodohemi në hotel dhe mbas një pushimi bëjmë një shëtitje njohëse të qytetit.  Mbrëmjen mund ta kalojmë në një lokal me muzikë në Budva.

Dita II

Mbas mengjesit ne hotel nisemi drejt qytetit te Tivarit. Do të vizitohet porti i jahteve dhe shëtitorja buzë detit me baret rinore si dhe do të përfitohet nga koha për të bërë pak shooping.
Pas kësaj vazhdojmë udhëtimin në drejtim të Budves ku do të bëjmë një shëtitje njohëse të qytetit neper pikat me historike te saj. Pastaj nisemi për në qytetin karakteristik e historik të Kotorrit.
Në Kotorr do të vizitohet qyteti i vjetër shumë shekullor me histori e kulturë të pasur, ku shumë interesante janë manastiret të ndërtuara faqes malit mbi qytet.
Dreka do të serviret në këtë qytet e organizuar apo individuale sipas dëshirës së pjesmarrësve. Më pas do të bëhet një xhiro njohëse nëpër qytet dhe mbas këtij touri rikthehemi në hotel në Ulqin.
Darka dhe mbasdarka do të kalohen në qytet në ambjente rinore e argëtuese.

Dita III

Mbas mëngjesit në hotel do të nisemi për grykderdhjen e lumit Buna qe ndryshe nga banoret e zones njihet si Ana Bojana. Mbasdreke do të bëhet nisja për rrugën kthyese prej nga u nisëm.
Dalja do të bëhët përsëri nëpërmjet pikës doganore të Muriqanit në Shkodër ku dhe përfundon programi.

Fundi i shërbimit tone!!

 

Të përfshira:Të papërfshira:Kalendari i Nisjeve:
 • >> Udhëtimi me autobuz komod përgjatë të gjithë udhëtimit
 • >> Akomodimi në hotel me 4*
 • >> Mëngjesi
 • >> Shëtitje në Ulqin
 • >> Shëtitje në Budva
 • >> Shëtitje në Kotorr
 • >> Sigurim shëndeti në udhëtim për të gjithë ditët
 • >> Shoqërues shqiptar gjatë gjithë udhëtimit
 • Hyrjet ne muzeume
 • x Gjithçka që nuk është përmendur në rubrikën “Të Përfshira”
 • Date: 28 Shkurt – DISPONIBEL
 • Date: 13 Mars – DISPONIBEL
 •  Date: 24 Prill –  DISPONIBEL
 • Date: 22 Maj –  DISPONIBEL
 • Date: 25 Shtator –  DISPONIBEL
 • Date: 16 Tetor –  DISPONIBEL
 • Date: 30 Tetor –  DISPONIBEL
 • Date: 26 Nentor –  DISPONIBEL
 • Date: 18 Dhjetor –  DISPONIBEL
 • error: Content is protected !!