Skype: uta.al | E-mail: rezervo@uta.al | Telefon: +355692030133
 

Stockholm – Oslo – Malmo

 • Destination: Suedi
 • Duration: 5 days

Dita I Nisja me autobus nga Durresi në Aeroportin e Shkupit. Fluturimi direkt Shkup – Stockholm. Transferimi në Hotel në Stockholm. Sistemimi dhe fjetja në Hotel. Dita II Mëngjesi në Hotel. Vizitë me guidë në dispozicion në pikat turistike më të bukura të Stockholmit, si: > Bashkia qytetit, ku çdo vit jepen çmimet Nobel > […]

Book Now Ask a Question

Dita I

Nisja me autobus nga Durresi në Aeroportin e Shkupit. Fluturimi direkt Shkup – Stockholm. Transferimi në Hotel në Stockholm. Sistemimi dhe fjetja në Hotel.

Dita II

Mëngjesi në Hotel. Vizitë me guidë në dispozicion në pikat turistike më të bukura të Stockholmit, si:

 • > Bashkia qytetit, ku çdo vit jepen çmimet Nobel
 • > Teatri Mbretëror Dramatik
 • > Muzeumi Vasa
 • > Qendra e vjetër
 • > Pallatin Mbretëror
 • > Katedralen
 • > Akademinë Suedeze
 • > Muzeumi Nobel

Kthimi dhe akomodimi ne Hotel.

Dita III

Mëngjesi në Hotel. Paradite nisje me autobus për në Oslo. Udhëtimi zgjat 5 orë pa ndalesa. Sistemimi në Hotel. Pasdite, vizitë panoramike me guidë në Monumentet Kryesore të Oslos, si:

 • > Parku me skulptura Vigeland
 • > Bashkia
 • > Kështjella Mbretërore
 • > Kalaja Akershus
 • > Gadishulli Bygdoy
 • > Pista e Skive Holmenkollen

Rikthimi në Hotel.

Dita IV

Mëngjesi në Hotel. Paradite nisje me autobus për në Kopenhagen. Udhëtimi zgjat 6 orë pa ndalesa. Vizitë në Kopenhagen:

 • > Pallati Amalienborg
 • > Sirena e vogël
 • > Kështjella Rosenberg

Sistemimi dhe akomodimi në hotel në Malmo.

Dita V

Mëngjesi ne Hotel. Paradite vizitë panoramike në Monumentet Kryesore të Malmo, si:

 • > Sheshi Madh me Bashkinë
 • > Statujën e Mbretit Gustav X
 • > Sheshi Vogël me Restorante dhe Kafe
 • > Kështjella Molmohus

Nisja nga Malmo në drejtim te Aeroportit te Stokholmit. Fluturimi Stokholm – Shkup direkt. Mbërritje në Shkup. Nisja me autobus nga Shkupi drejt destinacionit fillestar.

Fundi i shërbimit tonë!!!

 

Të përfshira:Të papërfshira:Kalendari i Nisjeve:
 • >> Udhëtimi me autobuz komod përgjatë të gjithë udhëtimit
 • >> Biletat e avionit vajtje – ardhje
 • >> Akomodimi në hotel me 3*
 • >> Mëngjesi
 • >> Shëtitje ne pikat historike ne Stockholm
 • >> Shëtitje ne pikat historike ne Oslo
 • >> Shëtitje ne pikat historike ne Malmo
 • >> Guide vendase
 • >> Sigurim shëndeti në udhëtim për të gjithë ditët
 • >> Shoqërues shqiptar gjatë gjithë udhëtimit
 • Hyrjet ne muzeume
 • x Gjithçka që nuk është përmendur në rubrikën “Të Përfshira”
 • ME KERKESE
 • error: Content is protected !!