Skype: uta.al | E-mail: rezervo@uta.al | Telefon: +355692030133
 

Shopping në Bari

 • Destination: Itali
 • Duration: 3 days

Dita I Takimi në orën 19:30 tek terminali i pasagjerëve, Porti Durrës. Pas kryerjes së procedurave të imbarkimit, bëhet sistemimi në traget sipas dhomave përkatëse e nisemi drejt qytetitit të Bari-t. Dita II Mbërritja në portin e Barit rreth orës 08:15 të mëngjesit. Vazhdimi i udhëtimit tonë me autobuz drejt Molfetta Outlet Fashion District, i cili zgjat […]

Book Now Ask a Question

Dita I

Takimi në orën 19:30 tek terminali i pasagjerëve, Porti Durrës. Pas kryerjes së procedurave të imbarkimit, bëhet sistemimi në traget sipas dhomave përkatëse e nisemi drejt qytetitit të Bari-t.

Dita II

Mbërritja në portin e Barit rreth orës 08:15 të mëngjesit. Vazhdimi i udhëtimit tonë me autobuz drejt Molfetta Outlet Fashion District, i cili zgjat rreth 40 min. Gjatë qëndrimit në Molfetta Outlet Fashion District do të keni mundësi të shihni markat më të njohura me çmimet më të arsyeshme (30-70% skonto nga çmimet e dyqanit). Pas vizitës në Molfetta Outlet Fashion District, i drejtohemi qendrës tregtare më të madhe në zonën e Puglias, Mongolfiera, një udhëtim i cili zgjat vetëm 10 min.  Aty mund të përfitoni nga rasti për të komsumuar edhe vaktin e drekës.

Disa nga markat që mund të gjeni tek kjo qendër tregtare vijojnë si më poshtë:

 • > Zara
 • > H&M
 • > Max & Co
 • > Geox
 • > Original Marines
 • > OVS Industry
 • > Calzedonia
 • > Media World (dyqani më i madh i elektronikës)
 • > Kasanova (pajisje kuzhine)

Nisja nga qendra tregtare Mongolfiera, pasi kemi bërë shopping për në portin e Bari-t. Opsionale mbetet ndalesa në qendrën e qytetit për të vizituar dyqanet në rrugën më të famshme tregtare të Bari-t. Mbërritja në portin e Barit në orën 20:30, akomodimi në traget dhe kthimi për në Durrës.

Dita III

Mbërritja në portin e Durrësit në orën 08:30 dhe shoqërimi deri në qëndër të qytetit.

Fundi  i shërbimit  tonë!!!

 

Të përfshira:Të papërfshira:Kalendari i Nisjeve:
 • >> Udhëtimi me autobuz komod përgjatë të gjithë udhëtimit
 • >> Biletat e tragetit Durres – Bari – Durres
 • >> Vizitat sipas programit
 • >> Sigurim shëndeti në udhëtim për të gjithë ditët
 • >> Shoqërues shqiptar gjatë gjithë udhëtimit
 • x Gjithçka që nuk është përmendur në rubrikën “Të Përfshira”
 • ME KERKESE
 • error: Content is protected !!