Skype: uta.al | E-mail: rezervo@uta.al | Telefon: +355692030133
 

Shkup – Sofie

 • Destination: Bullgari, Maqedoni
 • Duration: 3 days
 • Departs: 08/05/2020
 • Price: €125

Dita I Nisja nga qendra e qytetit me autobuzin tone luksoz ne oren 5:00. Udhëtimi pergjate gjithe itinerarit i cili kalon neper Maqedoni. Ndalesë rreth 1 ore rrugës për kafe. Kalimi i kufirit në Pikën kufitare “Qafë Thanë”. Ndalesë rreth 30 minuta në Qafën e Gostivarit. Vazhdim i udhëtimit drejt Shkupit dhe pushim rreth 1 orë e […]

Book Now Ask a Question

Dita I

Nisja nga qendra e qytetit me autobuzin tone luksoz ne oren 5:00. Udhëtimi pergjate gjithe itinerarit i cili kalon neper Maqedoni. Ndalesë rreth 1 ore rrugës për kafe. Kalimi i kufirit në Pikën kufitare “Qafë Thanë”. Ndalesë rreth 30 minuta në Qafën e Gostivarit. Vazhdim i udhëtimit drejt Shkupit dhe pushim rreth 1 orë e 50 minuta në qendër. Kryerja e praktikave kufitare në pikën e Krivo Pallanka. Mbërritja në Sofie. Akomodimi në hotel. Mbremja e organizuar ne nje nga clubet e zones.

Dita II

Mëngjesi në hotel. Ora 9.00 nisja e vizitave në qytetin e Sofie-s ku do kemi mundesi te shohim:

 • > Hotel Sheraton Balkan
 • > Kisha St. Nedelia
 • > Statuja St. Sofia
 • > Kisha St. Petka Samardjiska
 • > Kisha Çifute Synagogue
 • > Bregu Qëndror
 • > Rotanda St. George
 • > Presidenca
 • > Sheshi Battenberg
 • > Galeria Kombëtare e Arteve
 • > Teatri Kombëtar “Ivan Vazov”
 • > Kisha Ruse
 • > Monument i Ushtarëve të Panjohur
 • > Akademia e Shkencave Bullgare
 • > Parlamenti
 • > Monumenti i Mbretit Çlirimtar
 • > Kisha St.Sofia
 • > Katedralja Alexandër Nevski dhe Crypt

Mbasdite e lire. Mbremja e organizuar me muzike Live.

Dita III

Mëngjesi në Hotel. Paradite të lirë si dhe shkuarje në një qendër komerciale në Sofie për shooping. Pas kalimit të kufirit drejtohemi drejt destinacionit fillestar ku do të jetë edhe pika e fundit e ndalesës.

Fundi i shërbimit tonë!!!

 

Të përfshira:Të papërfshira:Kalendari i Nisjeve:
 • >> Udhëtimi me autobuz komod përgjatë të gjithë udhëtimit
 • >> Akomodimi në hotel me 3*
 • >> Mëngjesi
 • >> Shëtitje ne pikat historike ne Shkup
 • >> Shëtitje ne pikat historike ne Sofie
 • >> Guidë vendase
 • >> Sigurim shëndeti në udhëtim për të gjithë ditët
 • >> Shoqërues shqiptar gjatë gjithë udhëtimit
 • Hyrjet ne muzeume
 • x Gjithçka që nuk është përmendur në rubrikën “Të Përfshira”
 • Date: 08 Maj –  DISPONIBEL
 •  Date: 25 Shtator –  DISPONIBEL
 • Date: 23 Tetor –  DISPONIBEL
 • Date: 26 Nentor –  DISPONIBEL
 • error: Content is protected !!