Skype: uta.al | E-mail: rezervo@uta.al | Telefon: +355692030133
 

Selanik – Stamboll

 • Destination: Greqi, Turqi
 • Duration: 5 days
 • Departs: 04/03/2020
 • Price: €220

Dita I Nisja në oren 7.00 dhe udhëtimi me autobus nëpërmjet Kapshticës për në Selanik. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Selanik. Sistemimi në Hotel. Dita II Mëngjesi në hotel. Paradite, Vizitë panoramike e Selanikut, vizitohen: > Sheshi Aristotel, > Kulla e Bardhë, > Zona Tsimiski dhe monumente të tjera historike të qytetit. Vazhdon udhëtimi për […]

Book Now Ask a Question

Dita I

Nisja në oren 7.00 dhe udhëtimi me autobus nëpërmjet Kapshticës për në Selanik. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Selanik. Sistemimi në Hotel.

Dita II

Mëngjesi në hotel. Paradite, Vizitë panoramike e Selanikut, vizitohen:

 • > Sheshi Aristotel,
 • > Kulla e Bardhë,
 • > Zona Tsimiski dhe monumente të tjera historike të qytetit.

Vazhdon udhëtimi për në Stamboll. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Stamboll. Sistemimi në Hotel.

Dita III

Mëngjesi në Hotel. Paradite, vizitë panoramike me guidë në Monumentet Kryesore të qytetit, si:

 • > Xhamia Blu
 • > Hipodromi
 • > Dollmabahce
 • > Njohja me Bazilikën e famshme të Shën Sofisë
 • > Kalimi mbi Bririn e Artë nëpërmjet Urës së Gallatës
 • > Kalim në urat e varura të Bosforit për të kaluar në Kontinentin Aziatik,
 • > Vizitë në pikën turistike të Çam Lixha (pikën më të lartë të qytetit, kodra e të dashuruarve) e shume pika te tjera turistike…

Mbasdite e lirë.

Dita IV

Mëngjesi në Hotel. Udhëtim në Eminoy (stacioni i anijeve dhe jahteve për në Bosfor). Lundrim me anije për dy orë në Ngushticën e Bosforit në drejtim të Detit të Zi për të vizituar pjesën bregdetare të Stambollit, Evropën dhe Azinë, si dhe për të parë nga anija kalanë e vjetër, Rumelitisa.

Dita V

Mëngjesi në Hotel. Udhëtimi i kthimit me autobus nëpermjet Selanikut. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në destinacion.

Fundi i shërbimit tonë!!

 

Të përfshira:Të papërfshira:Kalendari i Nisjeve:
 • >> Udhëtimi me autobuz komod përgjatë të gjithë udhëtimit
 • >> Akomodimi në hotel me 3* për të gjithë netët e qëndrimit
 • >> Mëngjesi
 • >> Guidë lokale
 • >> Vizita nëpër të gjitha pikat sipas programit
 • >> Sigurim shëndeti në udhëtim për të gjithë ditët
 • >> Shoqërues shqiptar gjatë gjithë udhëtimit
 • Lundrim me anije në ngushticën e Bosforit
 • Hyrjet ne muzeume
 • x Gjithçka që nuk është përmendur në rubrikën “Të Përfshira”
 • Date: 04 Mars – DISPONIBEL
 • Date: 11 Mars – DISPONIBEL
 •  Date: 08 Prill –  DISPONIBEL 
 • Date: 20 Maj –  DISPONIBEL
 • Date: 23 Shtator –  DISPONIBEL
 • Date: 07 Tetor –  DISPONIBEL
 • Date: 21 Tetor –  DISPONIBEL
 • Date: 25 Nentor –  DISPONIBEL
 • Date: 23 Dhjetor –  DISPONIBEL
 • error: Content is protected !!