Skype: uta.al | E-mail: rezervo@uta.al | Telefon: +355692030133
 

Rome – Firenze

 • Destination: Itali
 • Duration: 4 days

Dita I Nisja nga Tirana me avion për në Pisa. Transferta me autobus komod për në Pisa, vizitë e shkurtër në Pisa. Vazhdon udhëtimi për në Firenze. Mbërritja në Firenze. Vizitë panoramike e qytetit dhe monumenteve kryesore të tij. Vizitohet: > Piazza Della Signoria > Shëtitje në Sheshin D’Uomo > Sheshi San Lorenzo > Muzeu […]

Book Now Ask a Question

Dita I

Nisja nga Tirana me avion për në Pisa. Transferta me autobus komod për në Pisa, vizitë e shkurtër në Pisa. Vazhdon udhëtimi për në Firenze. Mbërritja në Firenze. Vizitë panoramike e qytetit dhe monumenteve kryesore të tij. Vizitohet:

 • > Piazza Della Signoria
 • > Shëtitje në Sheshin D’Uomo
 • > Sheshi San Lorenzo
 • > Muzeu Davide
 • > Sheshi San Maria Novella
 • > San Trinita
 • > Ponte Vecchio
 • > Pallati Piti

Sistemimi dhe fjetja në hotel në Firenze.

Dita II

Mëngjesi në Hotel. Nisja në orën 8:00 për në Romë. Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra për ushqim dhe kafe. Mbërritja në Romë. Sistemimi dhe fjetja në Hotel. Pasdite shëtitje e lirë në Romë.

Dita III

Mëngjesi në Hotel. Paradite vizitë panoramike e qytetit dhe monumeneteve kryesore të Romës si:

 • > Piazza Del Popolo
 • > Via Del Corso
 • > Fontana Di Trevi
 • > Pantheon
 • > Piazza Venezia
 • > Piazza Di Spagna
 • > Piazza Navona
 • > Koloseum

Pasdite vazhdon vizita ne Vatikan ku vizitohet:

 • > Sheshi San Pietro
 • > Muzeu i Vatikanit
 • > Kështjellën Sant Angelo

Akomodimi ne hotel ne Rome.

Dita IV

Mëngjesi në Hotel. Kohë e lirë deri në nisjen për në aeroport. Transfertë për në aeroportin e Romës. Fluturimi për në Shqipëri.

Fundi i shërbimit tonë!!!

 

Të përfshira:Të papërfshira:Kalendari i Nisjeve:
 • >> Udhëtimi me autobuz komod përgjatë të gjithë udhëtimit
 • >> Biletat e avionit vajtje – ardhje
 • >> Akomodimi në hotel me 3*
 • >> Mëngjesi
 • >> Shëtitje ne pikat historike ne Firenze
 • >> Shëtitje ne pikat historike ne Rome
 • >> Shëtitje ne pikat historike ne Vatikan
 • >> Guide lokale
 • >> Sigurim shëndeti në udhëtim për të gjithë ditët
 • >> Shoqërues shqiptar gjatë gjithë udhëtimit
 • Hyrjet ne muzeume
 • x Gjithçka që nuk është përmendur në rubrikën “Të Përfshira”
 • ME KERKESE
 • error: Content is protected !!