Skype: uta.al | E-mail: rezervo@uta.al | Telefon: +355692030133
 

Split – Zagreb – Vjene – Prage – Budapest – Beograd

 • Destination: Austri, Ceki, Hungari, Kosove, Kroaci, Mali i Zi, Serbi
 • Duration: 7 days

Dita I Nisja në oren 04:00 nga qendra e qytetit me autobus. Pas kryerjes së veprimeve doganore kufitare në Muriqan, vazhdimi i udhëtimit gjatë rivieres së Malit të Zi. Ndalesë e shkurter në Budva. Vazhdimi i udhetimit për në Herceg Novi, ku me traget do të kalohet Gjiri i Kotorrit. Vazhdohet udhëtimi me autobus në territorin […]

Book Now Ask a Question

Dita I

Nisja në oren 04:00 nga qendra e qytetit me autobus. Pas kryerjes së veprimeve doganore kufitare në Muriqan, vazhdimi i udhëtimit gjatë rivieres së Malit të Zi. Ndalesë e shkurter në Budva. Vazhdimi i udhetimit për në Herceg Novi, ku me traget do të kalohet Gjiri i Kotorrit. Vazhdohet udhëtimi me autobus në territorin kroat. Ndalesë 2 orë në Dubrovnik, ku vizitohet qyteti i vjetër i Dubrovnikut – Raguza e dikurshme me kalanë dhe monumentet historike të tij. Vazhdimi i udhetimit për në Split. Mbërritja në Split. Sistemimi në Hotel.

Dita II

Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Zagreb. Ndalesë 2 orë në Zagreb, ku vizitohet kryeqyteti Kroat me monumentet historike të tij. Vazhdimi i udhëtimit në territorin Austriak. Ndalesë 1 orë në Graz. Vazhdimi i udhëtimit për në Vjenë. Mbërritja në Vjenë. Sistemimi në Hotel.

Dita III

Mëngjesi në Hotel. Gjatë ditës vizitë me guidë ne dispozicion në pikat turistike më të bukura të Vienës, si:

 • > Muzeu i Arteve të Bukura
 • > Opera e Vienës
 • > Parlamenti
 • > Bashkia e Qytetit
 • > Muzeu Kryesor
 • > Pallati Schonbrunn – Residenca e meparshme verore e familjes së Hasburgeve
 • > Universitetin Kryesor
 • > Teatrin Kombëtar dhe Kishën Kushtimore
 • > Holfburg – Residenca 600 vjecare e Hasburgëve

Nisja për në Pragë. Mbërritja në Pragë. Sistemimi në Hotel.

Dita IV

Mëngjesi në hotel. Paradite shëtitje duke vizituar:

 • > Lagjen Vysheherad ku vizitohet Kisha e Vysheheradit
 • > Muzeumi Kombëtar i Pragës
 • > Sheshi të Qytetit të Ri
 • > Qyteti i vjetër me sheshin e tij karakteristik
 • > Kalimi nëpërmjet kullës së orës astrologjike
 • > Kalimi dhe njohja me Urën e famshme të Charlsit e cila është e zbukuruar nga 30 statuja të stileve të ndryshme

Pasdite vizitë në qytetin piktoresk të Karlovy Vari-t. Fjetja në Hotel në Pragë.

Dita V

Mëngjesi në Hotel. Paradite vizitë panoramike e qytetit dhe monumenteve kryesore të Pragës si:

 • > Haratchani
 • > Kisha e Loretos
 • > Kështjella e Pragës, ku ndodhet dhe Selia zyrtare e Presidentit
 • > Bazilika brenda kështjellës dhe Galeria Kombëtare
 • > Katedralja Shën Vitus
 • > Bazilika e Shën Xhorxhit
 • > Pallati Mbretëror
 • > Rrugica e artë

Fjetja në Hotel në Pragë.

Dita VI

Mëngjesi në Hotel. Nisja nga Praga në mëngjes herët për në qytetin e Budapestit, në Hugari. Mbërritje gjatë mesditës. Vizitë me guidë ne dispozicion në pikat turistike më të bukura të Budapestit, si:

 • > Kodra Gellert
 • > Fortesa e Peshkatarit
 • > Kisha e Shën Matias
 • > Katedralja e Shën Stefanit
 • > Kështjella Vayda Hunjad
 • > Sheshi i Heronjve
 • > Citadela etj.

Kalimi nëpër urat e Budapestit, si: Ura e Luanëve, Ura e Elisabetës e cila është Ura e parë e varur në Botë, Statuja e Shën Gellertit, kalimi mbi urën e Margaritës. Nisja për në Beograd. Sistemimi në Hotel.

Dita VII

Mëngjesi ne Hotel. Paradite vizitë e shkurtër e Beogradit dhe nisja për në Durres. Ndalesë e shkurtër në Prishtinë. Mbërritja në destinacionin fillestar.

Fundi i shërbimit tonë!!

 

Të përfshira:Të papërfshira:Kalendari i Nisjeve:
 • >> Udhëtimi me autobuz komod përgjatë të gjithë udhëtimit
 • >> Akomodimi në hotel me 3*
 • >> Mëngjesi
 • >> Shëtitje ne pikat historike ne Zagreb
 • >> Shëtitje ne pikat historike ne Vjene
 • >> Shëtitje ne pikat historike ne Prage
 • >> Shëtitje ne pikat historike ne Budapest
 • >> Vizitat si ne program
 • >> Guide lokale
 • >> Sigurim shëndeti në udhëtim për të gjithë ditët
 • >> Shoqërues shqiptar gjatë gjithë udhëtimit
 • Hyrjet ne muzeume
 • x Gjithçka që nuk është përmendur në rubrikën “Të Përfshira”
 •  ME KERKESE
 • error: Content is protected !!