Skype: uta.al | E-mail: rezervo@uta.al | Telefon: +355692030133
 

Paris

 • Destination: Franca
 • Duration: 4 days
 • Departs: 14/05/2020
 • Price: €480

Kur flet për Paris-in padashje mund të harrosh të përmendësh një të veçantë të këtij kryeqyteti të Francës. Kjo për shkak të kulturës së pasur, gjeografisë fitimprurëse që ka dhe bukurisë së tij. Me pseudonimin “Qyteti i Dritës” Paris-i tërheq çdo vit turistë nga e gjthë bota. Ndaj dhe UNLIMITED TRAVEL ju jep këtë mundësi. […]

Book Now Ask a Question

Kur flet për Paris-in padashje mund të harrosh të përmendësh një të veçantë të këtij kryeqyteti të Francës. Kjo për shkak të kulturës së pasur, gjeografisë fitimprurëse që ka dhe bukurisë së tij. Me pseudonimin “Qyteti i Dritës” Paris-i tërheq çdo vit turistë nga e gjthë bota. Ndaj dhe UNLIMITED TRAVEL ju jep këtë mundësi. Mos humbisni rastin që në këtë tur  4 ditorsh të vizitoni këtë destinacion të lakmuar nga mjaft turistë.

Dita I

Takimi me grupin në Aeroportin Nënë Tereza, Tiranë. Pasi bëhet kalimi i kufirit për të gjithë grupin nisemi drejt Parisit me një ndalesë të shkurtër në Romë.
Pas mbërritjes në Paris takohemi me partnerët tanë të cilët na presin me autobuz luksoz me të cilin bëjmë një shëtitje të shkurtër në qytet e drejtohemi për në hotelin tonë i cili ndodhet në qendër.
Pas akomodimit në hotel bëjmë shëtitje nëpër Siene e më pas drejtohemi drejt:

 • > Harkut të Triumfit
 • > Champs Elysee
 • > Ecole Militarel
 • > Kopështi i Perëndisë Mars etj.

Darka bëhet me marrëveshje për të përfituar çmime ekonomike.

Dita II

Pas ngrënies së mëngjesit takohemi me guidën tonë profesionale të liçensuar në gjuhën shqipe dhe fillojmë tourin tonë në Paris duke filluar nga:

 • > Sheshi i Invalidëve
 • > Ura e Aleksandrit
 • > Pallati i Presidentit
 • > Sheshi Concorde
 • > Sheshi i Operas
 • > Muzeu i Parfumit
 • > Muzeu i Luvrit
 • > Kulla Eiffel
 • > Shëtitje me anije përgjatë lumit Sena

Sigurisht gjatë tourit tonë bëhen ndalesa nëpër rrugët tregtare të Parisit.
Pas një dite të lodhshme ku dreka dhe darka janë me marrëveshjen e grupit, drejtohemi më pas në hotelin tonë.

Dita III

Pas ngrënies së mëngjesit takohemi me guidën për të vazhduar tourin tonë duke filluar nga:

 • > Bashkia e vjetër
 • > Kulla st.Zhak
 • > Katedralja e Parisit
 • > Pallati mbretëror
 • > Galeria e Antikuareve
 • > Lagja Defense
 • > Sheshi i piktore Komuna e parë e Parisit
 • > Kisha Madalene

Dreka dhe darka janë me marrëveshjen e grupit, drejtohemi më pas në hotelin tonë.

Dita IV

Pas ngrënies së mëngjesit takohemi me guidën për të bërë një vizitë në një nga qendrat më të mëdha tregtare të Parisit, e më pas me autobuzin tonë luksoz bëjmë nisjen për në Aeroport.
Mbërritje në Tiranë.

Fundi  i shërbimit tonë!!!

 

Të përfshira:Të papërfshira:Kalendari i Nisjeve:
 • >> Biletat e avionit vajtje – ardhje
 • >> Transferat me autobus luksoz
 • >> Akomodimi në hotel me 3*
 • >> Mëngjesi
 • >> Udhetim me metro nëpër të gjithë Parisin
 • >> Shëtitje ne pikat historike ne Paris
 • >> Guide vendase
 • >> Të gjitha taksat lokale
 • >> Vizitat dhe shëtitjet sipas programit
 • >> Sigurim shëndeti në udhëtim për të gjithë ditët
 • >> Shoqërues shqiptar gjatë gjithë udhëtimit
 • Hyrjet ne muzeume
 • x Gjithçka që nuk është përmendur në rubrikën “Të Përfshira”
 • Date: 14 Maj–  DISPONIBEL
 • Date: 24 Shtator –  DISPONIBEL
 • Date: 22 Tetor –  DISPONIBEL
 • Date: 21 Dhjetor –  DISPONIBEL
 • error: Content is protected !!