Skype: uta.al | E-mail: rezervo@uta.al | Telefon: +355692030133
 

Napoli – Sorrento – Kapri – Amalfi

 • Destination: Itali
 • Duration: 5 days

Dita I Takimi me grupin tek stacioni i trenit ne Durres. Mbas procedurave te imbarkimit behet sistemi dhe nisja me traget nga Durrësi në orën 23.00. Lundrimi për në Bari. Dita II Mbërritja në Bari në orën 08.00. Nisja për në Napoli me autobus. Sistemi në Hotel. Pasdite, shëtitje panoramike në monumentet kryesore të qytetit, […]

Book Now Ask a Question

Dita I

Takimi me grupin tek stacioni i trenit ne Durres. Mbas procedurave te imbarkimit behet sistemi dhe nisja me traget nga Durrësi në orën 23.00. Lundrimi për në Bari.

Dita II

Mbërritja në Bari në orën 08.00. Nisja për në Napoli me autobus. Sistemi në Hotel. Pasdite, shëtitje panoramike në monumentet kryesore të qytetit, ku vizitohen:

 • > Duomo
 • > Pallati Mbretëror
 • > Sheshi Plebiscito
 • > Teatri San Carlo
 • > Castel Nuovo etj.

Mbremja ne nje nga lokalet e zones. Fjetja në Hotel.

Dita III

Mëngjes në Hotel. Nisja me autobus për në Sorrento dhe me traget për në Ishullin Kapri. Shëtitje panoramike në Ishull, ku vizitohen:

 • > Vila Jovis
 • > Kisha Santa Maria
 • > Fari
 • > Vila San Mikele
 • > Kisha e San Michele Arcangelo

Kthimi me traget në Sorrento. Shëtitje në këmbë në Sorrento, ku vizitohen:

 • > Porti
 • > Katedralja
 • > Manastiri St Frencis
 • > Bazilika Sant Antonio etj.

Fjetja në Hotel ne Sorrento.

Dita IV

Mëngjes në Hotel. Nisja me autobus për në Positano, shëtitje në këmbë në Positano, ku vizitohen:

 • > Kisha Santa Maria Assunta
 • > Porti

Nisja për në Amalfi. Shëtitje në këmbë në Amalfi, ku vizitohen:

 • > Katedralja
 • > Muzeu i Letrës
 • > Chiostro del Paradiso, etj.

Pasdite nisja për në Bari. Nisja me traget në orën 23.00. Lundrimi për në Durres.

Dita V

Mbërritja në Durrës në orën 08.00.

Fundi i shërbimit tonë!!

 

Të përfshira:Të papërfshira:Kalendari i Nisjeve:
 • >> Udhëtimi me autobuz komod përgjatë të gjithë udhëtimit
 • >> Biletat e tragetit Durres – Bari – Durres
 • >> Akomodimi në hotel me 3*
 • >> Mëngjesi
 • >> Shëtitje ne pikat historike ne Napoli
 • >> Shëtitje ne pikat historike ne Sorrento
 • >> Shëtitje ne pikat historike ne Kapri
 • >> Shëtitje ne pikat historike ne Amalfi
 • >> Vizitat si ne program
 • >> Sigurim shëndeti në udhëtim për të gjithë ditët
 • >> Shoqërues shqiptar gjatë gjithë udhëtimit
 • Hyrjet ne muzeume
 • x Gjithçka që nuk është përmendur në rubrikën “Të Përfshira”
 • ME KERKESE
 • error: Content is protected !!