Skype: uta.al | E-mail: rezervo@uta.al | Telefon: +355692030133
 

Dubrovnik – Medjugorje – Budva

 • Destination: Bosnje, Kroaci, Mali i Zi, Shqiperi
 • Duration: 5 days
 • Departs: 11/03/2020
 • Price: €130

Dita I Nisja në mëngjes herët drejt kufirit. Bëjmë procedurat e nevojshme dhe vazhdojmë drej qytetit të Budvës ku bëjmë dhe ndalesën e parë për kafen e mëngjesit. Lëmë pas Budvën dhe nisemi drejt qytetit piktoresk të Dubrovnikut ku do shijojmë dhe një drekë të këndshme buzë detit. Vizitë e shkurtër panoramike e qytetit e […]

Book Now Ask a Question

Dita I

Nisja në mëngjes herët drejt kufirit. Bëjmë procedurat e nevojshme dhe vazhdojmë drej qytetit të Budvës ku bëjmë dhe ndalesën e parë për kafen e mëngjesit. Lëmë pas Budvën dhe nisemi drejt qytetit piktoresk të Dubrovnikut ku do shijojmë dhe një drekë të këndshme buzë detit. Vizitë e shkurtër panoramike e qytetit e më pas nisemi për në Medjugorje, qyteti i famshem i pelegrinazheve ku çdo vit mbledh me mijëra turistë nga e gjithë bota për të parë shfaqjen e Virgjereshës Maria. Mbërritja në hotel, akomodimi dhe ngrenie e darkes ne një restorant tipik te zonës dhe mbas një pushimi të shkurtër nisemi për në kishën San Giacomo dhe tek vendi i kryqit.

Dita II

Mbas mëngjesit në hotel takohemi me shoqeruesit tanë e bëhemi gati për viziten ne ne vendin Shenjtë ku do te shikohen:

 • > Malin fantazmë
 • > Kishën e adhurueshme ndertuar ne vitin 1992
 • > Altarin e jashtëm me rreth 5.000 ulëse
 • > Kishën e Shën James Parish.
 • > Malin e vrapit, ku ne vitin 1934 shëlbyesit bënë një vrap në përkujtim te vitit 1900 që nga vdekja e Krishtit.

Shëtitje e lire ne vendin e shenjtë për te bere foto te çastit e më pas ngrenia e drekës. Ne mbrëmje akomodimi në hotel dhe darka keshillohet në një ambjent tipik të zonës.

Dita III

Mëngjesi në hotel, takimi me shoqëruesit tanë per te nisur udhetimin tone drejt Budves. Ndalesa te shkurtra gjatë rrugës sipas kërkesave të grupit. Mbërritja në Budva. Vizite në të gjithë qytetin duke parë:

 • > Ishullin e Shën Stefanit
 • > Statujën e vallëzimit
 • > Qytetin e vjetër
 • > Plazhet e famshme
 • > Urën TARA ku do te shijoni pamjet mahnitëse të hedhjes me litar.

Pas vizitës, dreka është e lirë ne qytet, kohë e lirë për shopping e më pas vazhdojmë udhëtimin tone drejt vendit nga ku u nisem. Mberritja ne destinacion.

Fundi i shërbimit tone!!

 

Të përfshira:Të papërfshira:Kalendari i Nisjeve:
 • >> Udhëtimi me autobuz komod përgjatë të gjithë udhëtimit
 • >> Akomodimi në hotel me 3*
 • >> Mëngjesi
 • >> Shëtitje në të gjithë vendet e shenjta në Medjugorje
 • >> Shëtitje panoramike në Dubrovnik
 • >> Shëtitje ne pikat historike të qytetit të Budvës
 • >> Sigurim shëndeti në udhëtim për të gjithë ditët
 • >> Shoqërues shqiptar gjatë gjithë udhëtimit
 • Hyrjet ne muzeume
 • x Gjithçka që nuk është përmendur në rubrikën “Të Përfshira”
 • Date: 11 Mars DISPONIBEL
 • Date: 15 Prill DISPONIBEL
 • Date: 20 Maj DISPONIBEL
 • Date: 21 Tetor DISPONIBEL
 • Date: 25 Nentor DISPONIBEL
 • error: Content is protected !!