Skype: uta.al | E-mail: rezervo@uta.al | Telefon: +355692030133
 

Barcelone (Avion)

 • Destination: Spanje
 • Duration: 4 days
 • Departs: 08/05/2020

Dita I Nisja nga Tirana me avion për në Milano. Mbërritja në Milano. Transferta me autobuz komod për në Marsejë. Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra për ushqim dhe kafe. Mbërritja në Marsejë. Sistemimi në hotel. Dita II Mëngjesi në Hotel. Paradite vizitë panoramike e qytetit dhe Monumenteve kryesore të qytetit të Marsejës. Vizita juaj e […]

Book Now Ask a Question

Dita I

Nisja nga Tirana me avion për në Milano. Mbërritja në Milano. Transferta me autobuz komod për në Marsejë. Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra për ushqim dhe kafe. Mbërritja në Marsejë. Sistemimi në hotel.

Dita II

Mëngjesi në Hotel. Paradite vizitë panoramike e qytetit dhe Monumenteve kryesore të qytetit të Marsejës. Vizita juaj e parë në Marsejë do të jetë në Bazilikën e shek të 19 Notre Dame De La Garde. Ajo të ofron një pamje te jashtëzakonshme te qytetit, ishullit Frioul dhe Kështjellës. Pasdite nisja për në Barcelonë. Mbërritja në Barcelonë. Sistemimi në hotel.

Dita III

Mëngjesi në Hotel. Paradite vizitë me guidë në dispozicion në monumentet kryesore te Barcelonës, si:

 • > Katedralja e Barcelonës dhe Manastiri
 • > Sheshi Shën Jaume
 • > Vila Olimpike e cila ka qenë shtëpia e atletëve gjatë lojrave Olimpike
 • > Stadiumi Olimpik
 • > Vazhdon vizita në këmbë ku do të shikoni vendet e frekuentuara nga artisiti i famshëm Picasso dhe me pas vizitohet Muzeu Picasso, etj.

Pasdite e lirë. Akomodimi ne hotel.

Dita IV

Mëngjesi në Hotel. Nisja në oren 8.00 për në Nicë. Mbërritja në Nicë. Sistemimi në Hotel. Shëtitje në mbrëmje në Monte Carlo.

Dita V

Mëngjesi në Hotel. Paradite shëtitje në Monte Carlo. Më pas transferimi për në Aeroportin e Bergamos, dhe fluturimi për në Shqipëri.

Fundi i shërbimit tonë!!!

 

Të përfshira:Të papërfshira:Kalendari i Nisjeve:
 • >> Transfertat dhe shëtitjet me autobus komod përgjatë të gjithë udhëtimit
 • >> Udhetimi me avion vajtje – ardhje Tirane – Milano dhe Bergamo – Tirane
 • >> Akomodimi në hotel me 3*
 • >> Mëngjesi
 • >> Shëtitje ne pikat historike ne Marsejë
 • >> Shëtitje ne pikat historike ne Barcelonë
 • >> Shëtitje ne pikat historike ne Monte Carlo
 • >> Shëtitje ne pikat historike ne Nicë
 • >> Sigurim shëndeti në udhëtim për të gjithë ditët
 • >> Shoqërues shqiptar gjatë gjithë udhëtimit
 • Hyrjet ne muzeume
 • x Gjithçka që nuk është përmendur në rubrikën “Të Përfshira”
 • Date: 08 Maj– DISPONIBEL
 • Date: 27 Shtator– DISPONIBEL
 • Date: 23 Tetor – DISPONIBEL
 • Date: 26 Nentor – DISPONIBEL
 • error: Content is protected !!