Skype: uta.al | E-mail: rezervo@uta.al | Telefon: +355692030133
 

 

 

 

 

 

 

 

Perse te zgjidhni UTA.AL?

 Ne absolutisht ju ofrojme me shume se ju mund te keni kerkuar apo gjetur ne internet. Ju mund te kerkoni keshilla miqesore, pa pagese 24/7.

  1. Ju nuk paguani asgje per pergatitjen e nje itinerari apo pakete turistike deri ne momentin qe vendosni per te bere rezervimin.
  2. Kemi njohurine dhe pervojen e duhur me nje staf prej 17profesionistesh te perkushtuar per realizimin e kerkesave tuaja..

 

 Mbi te gjitha, jemi krenare per standardet e larta qe arrijme te ofrojme duke i krahasuar me vleren e paketes!

Doni të na beni një pyetje, ose një koment në lidhje me shërbimet që ofrojmë?

  • Ju mund të na kontaktoni çdo kohë, me komentet dhe sugjerimet tuaja. Reagimi juaj është i rëndësishem për ne dhe na ndihmon të vazhdojmë, të përmirësojmë dhe të sigurojmë shërbimin që JU meritoni!!
  • Agjensia jonë i përkushtohet klientëve të saj në 360°. Ofrojmë çmime konkuruese dhe kërkojmë cilësinë në udhëtimet tona. Mund të na kontaktoni për çdo informacion që ju nevojitet.

Adresa:

Zyra Qendrore. Pallati ngjitur me Stacionin e Trenit, kat.10 Durres-Albania

Zyre Shitje.  L4 Bulevardi Dyrrah, Durres-Albania

E-mail. info@uta.al

Skype. unlimited.travel

Web. www.uta.al

Nipt. L21605503U

Për Kontakt:

Submit

 

contact_us

error: Content is protected !!