Skype: uta.al | E-mail: rezervo@uta.al | Telefon: +355692030133
 

Kataloget Tane

Kataloget Tane

Visit Albania 2013

Eshte pjese tek Kataloget Tane. Tek ky katalog do te gjeni ture per te gjithe te interesuart qe duan te njohin Shqiperine, me bukurite e saj, me lashtesine e saj…

Outgoing Tours

Outgoing Tours

Eshte pjese tek Kataloget Tane. Tek ky katalog do te gjeni ture per te gjithe te interesuart qe duan te njohin Evropen, me bukurite e saj, me lashtesine e saj…

Incoming Tours

Incoming Tours

Eshte pjese tek Kataloget Tane. Tek ky katalog do te gjeni ture dhe eskursione ditore per te gjithe te interesuart qe duan te njohin shqiperine, me bukurite e saj, me antikitetin e saj…

Vere 2012

Vere 2012

Eshte pjese tek Kataloget Tane. Ky katalog eshte per te gjithe te interesuarit qe duan te kalojne pushime individuale, te rehatshme brenda dhe jashte vendin. Tek ky katalog do te gjeni hotele me cmime fantastike…

error: Content is protected !!