Skype: uta.al | E-mail: rezervo@uta.al | Telefon: +355692030133
 

Ventouris Ferries

U themelua në 1976, në Pire, dhe ka operuar në tregtinë ndërkombëtare me rezultate të shkëlqyera. Që nga viti 1984, kompania e ka shtrirë aktivitetin e saj dhe në linjat detare, jo vetëm në linjat e brëndshme, por edhe ato ndërkombëtare, duke investuar në anije – tragete të cilat filluan operimin në linjat midis Greqisë, Italisë dhe Shqipërisë.

Kushtet (bileta trageti)

 • Fëmijët deri në 4 vjeç paguajnë vetëm taksat portuale.
 • Fëmijët 4-12 vjeç udhëtojnë me 50% zbritje të çmimit të plotë.
 • Studentët udhëtojnë me 20% zbritje të çmimit të plotë në kategoritë AB, B, S & DECK.
 • Zyrtarë të Ambasadave / NATO-s / KE dhe të afërmit e tyre udhëtojnë me 20% zbritje
 • Zbritjet nuk janë akumulative (përveç fëmijëve në ardhje).
 • Çmimet janë të ndryshueshme pa njoftim të mëparshëm.

Tarifat per Pasagjeret )

KATEGORIAAKOMODIMISEZONI I ULËTSEZONI I LARTËPRENOTO
AKabinë e jashtme me dush dhe WC58.0 €84.0 € PRENOTO
ABKabinë e brendshme me dush dhe WC53.0 €74.0 € PRENOTO
BKabinë e jashtme me lavaman49.0 €64.0 € PRENOTO
SPoltron45.0 €46 € PRENOTO
DECKAkomodim i thjeshtë45.0 €46.0 € PRENOTO

Tarifat per Automjetet

KATEGORIATIPI I AUTOMJETITSEZONI I ULËTSEZONI I LARTËPRENOTO
CL4Autovetura, Jeeps61.0 €96.0 € PRENOTO
VL5Mikrobuza, Rulot, Kampera, Rimorkio, Rimorkio bagazhesh, Rimorkio anijesh nga 3,01 - 5m78.0 €107.0 € PRENOTO
VL7Minibuza, Rulot, Kampera, Rimorkio, Rimorkio bagazhesh, Rimorkio anijesh nga 5,01 - 7m92.0 €127.0 € PRENOTO
VG7Minibuza, Rulot, Kampera, Rimorkio, Rimorkio bagazhesh, Rimorkio anijesh mbi 7m110.0 €152.0 € PRENOTO
MOTMotorr dhe Skuter29.0 €37.0 € PRENOTO
BICBiçikletaFALASFALAS PRENOTO

Oferta

 • Familje me tre anëtarë (deri me një fëmijë) akomoduar në kabinë me tre shtretër ose familje me katër anëtarë (deri në dy fëmijë) akomoduar në kabinë me 4 shtretër me apo pa autoveturë udhëtojnë me 5% zbritje të çmimit për të rritur.
 • Katër apo më shumë pasagjerë (minimalisht dy të rritur) akomoduar me poltronë ose akomodim i thjeshtë plus një automjet udhëtojnë me 5% zbritje të çmimit për të rritur.
 • Në nisjet e paradites dhe pasdites çmimi i kabinave është i njëjtë me çmimin e poltronës plus 5 euro për çdo pasagjer.

 

Adria Ferries

Adria Ferriesbileta trageti)

Kjo eshte bere e mundur nga kompania ADRIA FERRIES Ltd me qender ne Dublin, duke ofruar bileta trageti multi-javore me nisje nga porti i ANCONES per ne Durres dhe nga porti i BARIT per ne DURRES. Anijet jane te paisura me certifikate ISM – International Safety Management Code, RINA (Registro Italiano Navale). Sistemimi i pasagjereve varion nga kabinat e rehatshme te vendosura ne kuverten e siperme, te gjitha me sherbime personale wc dhe dush, ajer te kondicjonuar dhe poltronat ergonomie te shperndara ne sallonet e anijes. Ne anijen AF Claudia eshte gjithashtu e mundur te shfrytezohen suitat spacioze me te gjitha komoditetet, TV satelitor, te pershtatshme per te kenaqur dhe klientet me te mire.

Tarifat per Pasagjeret (bileta trageti)

KATEGORIAAKOMODIMISEZONI I ULETSEZONI I LARTEPRENOTO
AKabinë e jashtme me dush dhe WC57.0 €85.0 € PRENOTO
ABKabinë e brendshme me dush dhe WC52.0 €75.0 € PRENOTO
BKabinë e jashtme me lavaman52.0 €75.0 € PRENOTO
SPoltron44.0 €45.0 € PRENOTO
DECKAkomodim i thjeshtë44.0 €45.0 € PRENOTO

Tarifat per Automjetet (bileta trageti)

KATEGORIATIPI I AUTOMJETITSEZONI I ULËTSEZONI I LARTËPRENOTO
CL4Autovetura, Jeeps62.0 €95.0 € PRENOTO
VL3Rimorkio, Rimorkio bagazhesh deri në 3m gjatësi37.0 €37.0 € PRENOTO
VL6Minibuza, Rulot, Kampera, Rimorkio, Rimorkio bagazhesh nga 3,01 - 6m gjatësi132.0 €132.0 € PRENOTO
VG6Minibuza, Rulot, Kampera, Rimorkio, Rimorkio bagazhesh mbi 6m gjatësi157.0 €157.0 € PRENOTO
BUSAutobus167.0 €167.0 € PRENOTO
MOTMotorr dhe Skuter34.0 €46.0 € PRENOTO
BICBiçikletaFALASFALAS PRENOTO

Kushtet

 • Nëse bileta prihet vajtje – ardhje aplikohet një zbritje prej 20% vetëm në rrugën e ardhjes.
 • Fëmijët deri në 4 vjeç paguajnë vetëm 12 € (taksat portuale) vetëm në rast se nuk duan të rezervojnë një shtrat apo poltron. Fëmijët 4-12 vjeç udhëtojnë me 50% zbritje të çmimit të plotë (në dy drejtime).
 • Studentët udhëtojnë me 20% zbritje të çmimit të plotë në kategoritë D,S,B,BB & AB.
 • Zyrtarë të Ambasadave / NATO-s / KE dhe të afërmit e tyre udhëtojnë me 20% zbritje.
 • Zbritjet nuk janë akumulative (përveç fëmijëve në ardhje).
 • Çmimet janë të ndryshueshme pa njoftim të mëparshëm.

 

error: Content is protected !!